Bosch

“Kildegaards VVS & Gasteknik LEVERER OG MONTERER på hele Sjælland"

TIL HUSE UNDER 250 kvm

Condens 5000W

Nye og brugte kedler - vores priser starter fra 16.000 kr.

INKL. MOMS OG MONTERING - KLAR TIL BRUG!Condens 5000 W fra Bosch har en virkningsgrad på 109% og udnytter gassen optimalt. Samtidig har den et ekstremt lavt elforbrug, så De vil se en betydelig effekt på gas- og elregningen. Gaskedlen er nærmest lydløs og fylder ikke ret meget, så den passer ind i selv de mindste hjem. Takket være den indbyggede klimastyring tilpasser gaskedlen sig automatisk det aktuelle behov; bliver det koldt udenfor, yder kedlen automatisk lidt ekstra energi til boligen, og når det igen bliver varmere uden for, skruer kedlen ned for energitilførslen.

FINANSIERING FRA 300 KR./MD

Condens 5000W m. varmtvandsbeholder

Nye og brugte kedler - vores priser starter

fra 16.000 kr.

INKL. MOMS OG MONTERING - KLAR TIL BRUG!Condens 5000 W fra Bosch har en virkningsgrad på 109% og udnytter gassen optimalt. Samtidig har den et ekstremt lavt elforbrug, så De vil se en betydelig effekt på gas- og elregningen. Gaskedlen er nærmest lydløs og fylder ikke ret meget, så den passer ind i selv de mindste hjem. Takket være den indbyggede klimastyring tilpasser gaskedlen sig automatisk det aktuelle behov; bliver det koldt uden for, yder kedlen automatisk lidt ekstra energi til boligen og når det igen bliver varmere udenfor, skruer kedlen ned for energitilførslen.

FINANSIERING FRA 300 KR./MD

TIL HUSE OVER 250 kvm

Condens 5000W

Nye og brugte kedler - vores priser starter fra 16.000 kr.

INKL. MOMS OG MONTERING - KLAR TIL BRUG!Condens 5000 W fra Bosch har en virkningsgrad på 109% og udnytter gassen optimalt. –Samtidig har den et ekstremt lavt elforbrug, så De vil se en betydelig effekt på gas- og elregningen. Gaskedlen er nærmest lydløs og fylder ikke ret meget, så den passer ind i selv det mindste hjem. Takket være den indbyggede klimastyring tilpasser gaskedlen sig automatisk det aktuelle behov; bliver det koldt udenfor, yder kedlen automatisk lidt ekstra energi til boligen og når det igen bliver varmere udenfor, skruer kedlen ned for energitilførslen.

FINANSIERING FRA 300 KR./MD

FÅ GODT TILBUD PÅ ET NYT

KVALITETS-GASFYR

INDEN FOR 24 TIMER


 
 
 
 
 
 
 
 

“Få et uforpligtende besøg af en konsulent, som kan vejlede dig i retning af den bedste løsning "